Refurbished telefoon kopen?

Een Refurbished telefoon bij Eye-phone.nl

Wat is Refurbished? Een veelgestelde vraag onder onze klanten is wat refurbished nou precies inhoud. Refurbished betekent vrij vertaald uit het Engels 'Gereviseerd'. Echter geldt dat niet voor ieder toestel. Elke telefoon word als eerste grondig gecontroleerd op maar liefst 50 verschillende punten en voldoet aan strenge voorwaarden voordat het verkocht mag worden als refurbished. 

2e hands of refurbished?

De meest gestelde vraag is wat het verschil is tussen refurbished en 2e hands. Tweedehands producten zijn anders te noemen dan Refurbished. Er zijn in principe drie vormen van een productstaat bij electronica.

refurbished telefoon zwolle

Daarnaast kiest u bij Refurbished voor zekerheid. Elk toestel is nagekeken, volledig getest, moet voldoen aan de kwaliteitsnormen en waar nodig zijn onderdelen vervangen. Vervolgens word het toestel schoongemaakt en worden alle data gewist. Tot slot installeren wij de nieuwste software op de telefoon en is hij helemaal gebruiksklaar. Overigens biedt Eyephone minimaal 3 maand garantie op Refurbished toestellen.