Bent u op zoek naar een nieuw toestel?


Dan ben u bij Eyephone aan het juiste adres! Met een ruim aanbod aan Nieuwe en Refurbished toestellen slaagt u met zekerheid. Ook krijgt u garantie op uw aangekochte telefoon. Laat u uw telefoon vallen binnen 1 jaar na aankoop? Dan krijgt u ook nog eens 20% korting op uw reparatie. 


Wat is Refurbished?

Een refurbished iPhone is een fraai principe. Naast het feit dat het goedkoper is dan nieuwe Apple iPhone én tegelijkertijd kwalitatief hoogwaardige telefoons zijn, levert het je vele voordelen op. De grootste voordelen van een refurbished iPhone van Eyephone

* Flinke besparing: Je bespaart honderden euro’s, terwijl een refurbished product niet van nieuw te onderscheiden is. Je ontvangt een smartphone die letterlijk als nieuw is.

* Supersnelle bezorging: Bij het kopen van een refurbished iPhone vóór 18:00 uur besteld, dan ontvang je dit artikel de volgende dag. Netjes gesealed en in de doos! Binnen 24 uur geheel kosteloos bezorgd. Het is meer dan alleen maar een iPhone kopen, je koopt ook geweldige service.

* Professioneel gereviseerd: Jouw iPhone is gereviseerd door ervaren Apple specialisten op 79 verschillende punten. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jij een perfect werkende iPhone ontvangt.

* Stevige garantie: Een gevoel van garantie is prettig. Eyephone zorgt ervoor dat je altijd 1 jaar garantie (12 maanden garantie) op elk toestel hebt. Dit is uiteraard inclusief gratis vervangservice.

* Niet goed, geld terug: Je hebt de mogelijkheid om geheel gratis jouw nieuwe telefoon te retourneren binnen 14 dagen.

* Sterke batterij: Jouw iPhone is vergelijkbaar met een marathonloper. Je hebt urenlang plezier van het toestel.

* Gloednieuwe binnen- en buitenkant: Het toestel is voorzien van een nieuwe binnen- en buitenkant. Zo ben je 100% verzekerd van een perfect werkend toestel.

* Geen vaste kosten: Met onze losse toestellen heb je alle vrijheid om een abonnement te kiezen wat je wilt. Geen vaste kosten, geen torenhoge tarieven, maar de ruimte om rustig een keuze te maken. Ideaal voor particuliere en zakelijke klanten.

* Geheugen: Qua geheugen heb je een zeer ruime keuze uit verschillende grootte. Zo kan je kiezen uit een Apple iPhone 16GB, Apple iPhone 32GB, Apple iPhone 64GB, Apple iPhone 128GB.