Product van de week!

Deze week zijn de "Apple Airpods 2 Wireless Charging" uitgelicht, een nieuw product in ons assortiment.

Met de Apple AirPods 2 Wireless Charging Case is gedoe met stekkertjes verleden tijd. De charging case ondersteunt namelijk de Qi standaard, waardoor je het doosje draadloos oplaadt. Met een volle accu luister je tot wel 24 uur naar jouw favoriete nummers. Nieuw aan de Apple AirPods 2019 versie is dat je Siri aanspreekt zonder dat je op de oordopjes hoeft te tikken. Dit werkt nu gewoon spraakgestuurd, net zoals bij iPhone. Met de Apple H1 chip is de draadloze verbinding met je apparaat stabieler en wissel je sneller tussen verschillende apparaten.


Wij hebben een uitgebreid aanbod aan refurbished toestellen. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee!

Uw telefoon laten vallen of moet er iets vervangen worden? Dan bent u voor een telefoonreparatie bij Eyephone aan het juiste adres.


Voor de handige doe-het-zelf'er

Nieuwe toestellen, geseald en wel

Om jou telefoon he-le-maal compleet te maken


Over de ondernemer

Hoi, ik ben Joëll, een gedreven ondernemer die de klant altijd voorop stelt. Beleefd en geduldig benader ik de consument, snel en vakkundig ga ik te werk. Nu 2 jaar geleden ben ik in het vak gerold en heb ik aardig wat ervaring opgedaan in telefoonreparaties en de verkoop. Heeft u vragen over de producten of de service, dan help ik u graag op weg. Dit kan via telefonisch contact, maar ook persoonlijk onder het genot van een bakje koffie. Wilt u meer weten over Eyephone? klik hier